Tag: 爱上海XOY

CR Residence / Padovani Arquitetos Associados

first_imgArchitects: Padovani Arquitetos + Associados Year Completion year of this architecture project Projects Photographs Photographs:  Evelyn Muller Manufacturers Brands with products used in this architecture project ArchDaily Year:  CopyHouses•Joaquim Egídio, Brazil Houses CR Residence / Padovani Arquitetos AssociadosSave this projectSaveCR Residence / Padovani Arquitetos Associados ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/898833/cr-residence-padovani-arquitetos-associados Clipboard CopyAbout this officePadovani Arquitetos AssociadosOfficeFollowProductsWoodStoneConcrete#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesJoaquim EgídioBrazilPublished on September 16, 2018Cite: “CR Residence / Padovani Arquitetos Associados” [Residência CR / Padovani Arquitetos Associados] 16 Sep 2018. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogLouvers / ShuttersTechnowoodSunshade SystemsGlassMitrexSolar GreenhouseMetal PanelsAurubisPatinated Copper: Nordic Green/Blue/Turquoise/SpecialCoffee tablesFlexformCoffee Table – GipsyCurtain WallsIsland Exterior FabricatorsPace Gallery Envelope SystemWoodSculptformTimber Battens in Double Bay HouseStonesCosentinoSilestone and Dekton in Villa OmniaBricksNelissenInner Wall Bricks – LückingPanels / Prefabricated AssembliesULMA Architectural SolutionsAir Facade PanelsWoodBlumer LehmannData Processing for Wood ProjectsEducational ApplicationsFastmount®Hidden Panel Fastener at Massey UniversitySealants / ProtectorsTOPCRETMicro-Coating – Baxab®More products »Save世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream Manufacturers: Bonaluce, Bontempo, Cerâmica Atlas, Deca, Ecosys, Palimanan, TresunoSave this picture!© Evelyn MullerRecommended ProductsDoorsLonghiDoor – HeadlineWoodEGGERLaminatesDoorsStudcoAccess Panels – AccessDorDoorsSaliceSliding Door System – Slider S20Text description provided by the architects. With extensive horizontal lines and benefiting from materials with organic tones and textures, this house located in Campinas, São Paulo’s countryside, idealized by the office ‘Padovani Arquitetos’, started from the perfect harmony between architecture and landscaping. Inserted in a ground with more than 20 thousand m², the residence, divided in five principal cores, has a narrow relation between interior and exterior.Save this picture!© Evelyn MullerSave this picture!Ground Floor PlanSave this picture!© Evelyn MullerA natural residence, with total integration to the nature around, and that could be used to receive guests and family, was some of the client’s requests, a couple waiting for the arrival of their twin babies. The landscape, defined as protagonist, dictated the project conditions as a whole, where the highest level of the ground, that has the best views of the surroundings, was given as the starting point for the rest of the construction, that followed from there to downward, and settled in two more levels.Save this picture!© Evelyn MullerCounting with living, dining room, home theater, covered terrace, seven suites, home office, gourmet space, wine cellar, fitness facility, beach tennis court, pool with a broad panorama, ornamental lake, gymnastics and toys room, among others, the house won in each room an attractive clipping of the scenario. The color palette, in turn, is based in neutral tones that combined to the wood, predominant element, bestow synchrony and purity to the spaces.Save this picture!© Evelyn MullerProject gallerySee allShow lessHelsinki Energy Company to Go Entirely Energy NeutralArchitecture NewsBeautiful Vineyards From Around the WorldArticles Share 2016 ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/898833/cr-residence-padovani-arquitetos-associados Clipboard “COPY” Brazil Save this picture!© Evelyn Muller+ 72Curated by Pedro Vada Share “COPY” CR Residence / Padovani Arquitetos Associadoslast_img read more

, , , , , , , , , , ,

Seachange House / Solomon Troup Architects

first_img Australia Projects Builder: ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/927981/seachange-house-solomon-troup-architects Clipboard Engineering:StructerreConsultant:Just Building Surveying SolutionsCity:Barwon HeadsCountry:AustraliaMore SpecsLess SpecsSave this picture!© Benjamin HoskingRecommended ProductsDoorsAir-LuxPivoting DoorEnclosures / Double Skin FacadesFranken-SchotterFacade System –  LINEADoorsSky-FrameInsulated Sliding Doors – Sky-Frame ArcWoodAccoyaAccoya® Cladding, Siding & FacadesSea Change House is located in the coastal town of Barwon Heads, Victoria, Australia on a street that accommodates an eclectic mix of post-war beach houses and modern contemporary architecture. The brief was for a modern, low maintenance dwelling with views in all directions, and provided an opportunity to re-imagine the vernacular a modern-day beach house.Save this picture!© Benjamin HoskingSave this picture!Ground floor planSave this picture!© Benjamin HoskingThe principle sitting of the house locates the primary form close to the southern boundary to provide a northern orientation to the principal living spaces. The spatial layout was also informed by the clients desire to be able to view the outdoors in all directions from all rooms in the house – a requirement informed by their previous house located on an expansive farm in western Victoria. Save this picture!© Benjamin HoskingThe project provided an opportunity for a private house to engage at an urban level and explores the relationship between public and private space. The ground floor living space and upper-level windows are articulated with mechanically operable screens creating a seamlessly integrated façade. Pragmatically the operable shutters expose views to the Barwon River, control ventilation and solar access and provide privacy from the adjacent street. The screens are built using Western Red Cedar, a highly sustainable forestry product. The operability and translucency of the shutters contribute to a level of physical engagement with the street. This is amplified in the evenings when the glowing perforations animate the façade and create a playful and vibrant façade, whilst providing privacy from the street below.  Save this picture!© Benjamin Hosking The project employs several passive solar and ESD initiatives. Recesses in the ground floor façade provide the ground floor living, dining and bedroom spaces with protection from the summer sun, whilst allowing the winter sun to passively heat the spaces. A north-facing courtyard is formed between the two living areas, providing a seamless entertaining area when the doors are open from the dining space. Enclosed on three sides, the courtyard is sheltered from the cold southern winds, whilst the overhanging floor plate provides protection from sun to the dining space through the summer periods. The travertine tiles on the slab act as a thermal mass to absorb and store heat. Crossflow ventilation occurs between the northern southern courtyards, passively cooling the living, dining and kitchen spaces. Stormwater is collected in a 20,000L water tank and reused for garden irrigation and toilet flushing, and photovoltaic solar panels and a solar hot water system are located on the roof.Save this picture!© Benjamin HoskingSeachange House sought to achieve value for money outcome, balancing between the client aspirations, site constraints and budget limitations, whilst employing a wide range of ESD principles. This process resulted in a home that is relatively low cost, robust and minimal, yet notably integrates the qualities of light and volume to subtly amplify the owners’ living conditions and actively engages and contributes to the street and its coastal surrounds. Save this picture!© Benjamin HoskingProject gallerySee allShow lessDragon Boat Museum / Li Xiaodong AtelierSelected ProjectsLuxembourg Learning Center / Valentiny Hvp ArchitectsSelected Projects Share Houses Save this picture!© Benjamin Hosking+ 17Curated by Paula Pintos Share ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/927981/seachange-house-solomon-troup-architects Clipboard CopyHouses•Barwon Heads, Australia Lead Architect: CopyAbout this officeSolomon Troup ArchitectsOfficeFollow#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesBarwon HeadsOn FacebookAustraliaPublished on November 08, 2019Cite: “Seachange House / Solomon Troup Architects” 07 Nov 2019. ArchDaily. Accessed 10 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogPanels / Prefabricated AssembliesTechnowoodSiding Façade SystemWindowsMitrexSolar WindowMetal PanelsAurubisPatinated Copper: Nordic Green/Blue/Turquoise/SpecialMetal PanelsDri-DesignMetal Panels – CopperIn architectureSikaBuilding Envelope SystemsExterior DeckingLunawoodThermowood DeckingMembranesEffisusFaçade Protection – Breather+Metal PanelsPure + FreeFormCustom Metal Cladding – Legacy Fund 1 BuildingWood Boards / HPL PanelsInvestwoodWood Fiber Partition Walls – ValchromatDoorsLinvisibileLinvisibile FILO 10 Vertical Pivot Door | BrezzaSkylightsFAKROEnergy-efficient roof window FTT ThermoToilets / BidetsBritexToilets – Accessible Centurion PanMore products »Save世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream Seachange House / Solomon Troup Architects “COPY” ArchDaily Lachlan Troup “COPY” Photographs:  Benjamin Hosking 2017 Architects: Solomon Troup Architects Year Completion year of this architecture project Year:  Photographs Seachange House / Solomon Troup ArchitectsSave this projectSaveSeachange House / Solomon Troup Architects David Webb Building Solutionslast_img read more

, , , , , , , , , , ,
[Top]